U bevindt zich hier: HomeNieuws

10 Maart 2018. Irene in Concert

*** UITVERKOCHT - GEEN KAARTEN MEER BESCHIKBAAR ***

In 2016 hebben wij voor het eerst een mooi en succesvol concert mogen geven en dit jaar gaan we dat weer  doen. Alle vier de disciplines binnen Showkorpsen Irene zullen hier hun medewerking aan verlenen. Samen gaan wij er een geweldige avond van maken!

We hopen u allemaal op zaterdag 10 maart a.s. te mogen begroeten in de aula van het Pallas Athene College, deze school bevindt zich achter ons clubgebouw.

Toegang is alleen mogelijk met toegangskaarten. Deze zijn te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar…op = op!

Irene In Concert 800u

Wanneer: zaterdag 10 maart 2018

Waar: aula Pallas Athene College (ingang via De Kei)

Aanvang: 19.30 uur

 

Nieuwjaarsreceptie met een leuk cadeau van Sinterklaas.

3 januari 2018 - De opkomst was met ruim 50 personen redelijk te noemen. Ze konden de terugblik van Martin op 2017 aanhoren evenals de plannen voor dit jaar. In grote lijnen weliswaar.

Zoals gebruikelijk kreeg ook de Sinterklaascommissie het woord. Zij konden het resultaat van hun noeste arbeid bekendmaken. Met dank aan iedereen die geholpen heeft met de actie kon een mooie cheque van ruim € 8870,00 aan de voorzitter overhandigd worden. Chapeau!

 

1e Heideweektaptoe een succes.

Stichting Muziekstad Ede heeft haar best gedaan om de taptoe weer terug te krijgen in Ede. Samen met stichting De Heideweek is dit gelukt. Een mooie line-up op het Kuiperplein. Uiteraard zijn er na zo'n eerste keer weer verbeterpuntjes, maar die staan nu al hoog op de agenda. Gezien het enthousiastme van korpsen, publiek, sponsors en beide stichtingen moet het wel raar zijn als er geen vervolg komt.

We zullen het beleven.

Gezocht: Uitbreiding van het uniformen-team.

november 2017 - Bent u die vak-vrouw/man die de vereniging wil helpen bij het onderhoud van onze uniformen? Dan verwelkomen we u met open armen. Ver- en herstelwerk vraagt af en toe een kundige hand om onze muzikanten spic en span erbij te laten lopen. Het is niet veel maar wel belangrijk werk. Schroom niet en vraag eventueel meer info bij onze secretaris, Hans van der Lugt.

Weer dikke pret voor IREN3 en Jeugdshowband in UGCHELEN

UGCHELEN, 19 mei 2017 - Na het optreden bij de Avondvierdaagse in Ugchelen van vorig jaar, lag de uitnodiging voor dit jaar al snel in de bus. Het was erg goed bevallen. En ook nu weer. Heel veel drukte. Ongeveer 3500 wandelaars, vooral scholieren werden bij de finish muzikaal ontvangen door IREN3. De Jeugdshowband mocht het laatste stuk meelopen met de wandelaars.

Natuurlijk speelden beide IRENE bands ook nog even samen. Tot groot genoegen van het publiek dirigeerde Ilse de club.

Vlak voor het instappen in de bus was er nog even tijd om organisator Gert Donk te bedanken. Na 25 jaar organisator te zijn, geeft hij het stokje nu over aan zijn opvolgers.

Meer foto's hier

Pagina 1 van 11