U bevindt zich hier: HomeNieuwsVerenigingGeen Taptoe Ede in 2016

Geen Taptoe Ede in 2016

Ede, 24 augustus 2016 - Het zoemde al door de wandelgangen. De uitgestelde Taptoe Ede op 24 september gaat definitief niet door.
De taptoecommissie kreeg geen enkele financiële compensatie van het bestuur van het Openluchttheater voor het niet doorgaan van de taptoe op 18 juni. Toen bleek het Openluchttheater nog niet klaar voor de taptoe. Het OLT-bestuur beroept zich op overmacht en wil daarom niet de extra kosten door het uitstel vergoeden. Daarom is het financieel niet meer haalbaar dit jaar nog een taptoe te organiseren.Het zicht op het grasveld wordt door het nieuwe podium ontnomen. Irene vindt het teleurstellend dat de organisatie van de taptoe zo weinig medewerking van het OLT krijgt. Dit en de impact van het nieuw gebouwde podium tussen tribune en grasveld maakt de kans dat wij nog een taptoe in het OLT kunnen organiseren klein. We gaan ons beraden over welke opties overblijven voor Taptoe Ede.

Gekochte kaarten kunnen teruggebracht worden op woensdagen 7 en 14 september vanaf 19:00 uur in de Kei. Het geld voor kaarten dat via bankoverschrijving betaald is, wordt teruggestort. Als er na 14 september nog entreegelden over zijn, zullen deze worden toegewezen aan de opleiding van onze Music Kids.