U bevindt zich hier: HomeNieuwsVerenigingPilot Irene-concert geslaagd!

Pilot Irene-concert geslaagd!

Ede, 5 maart 2016 - Voor het eerst sinds ongeveer 25 jaar gaven de onderdelen van Showkorpsen weer een zittend concert. Hiermee werd een wens van de muziekinstructie vormgegeven.  En terugkijkend kunnen we alleen maar constateren dat dit naar meer smaakt. Naar veel meer.

Op de Open dag die 'smiddags in de Kei gehouden werd, bleek de ruimte bijna te klein. De belangstelling was enorm. Met steun van het Longfonds (voorheen Astma fonds) was er de hele middag aandacht voor ons ademhalingsapparaat. 

Voor het avondconcert konden we gebruik maken van de aula van het Pallas Athene College. Onze achterburen. De 300 gratis kaarten voor dit concert waren in een mum gereserveerd.

Alle onderdelen kwamen aan bod. De AMV-groep, leerlingen en samenspeelgroep, Jeugdshowband, Showband en Iren3. Sommige nummers werden ondersteund door inzet van 'het combo zonder naam' en door de zangeressen Channa van Wingerden, Tamara Bernard en Noa Jansen (inderdaad, dochter van). De dames hebben hun sporen reeds verdiend bij de verschillende talentshows.

Dank aan vrijwilligers, muzikanten, dirigenten, combo Guus Carpij, Ward Meijer, Anthony de Miranda en de organisatoren Ben, Martine en Gerben. Volgende keer weer?? 

Foto's? Klik hier

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door: Albert Heijn Stadspoort, Bloemenhuis 'de Veender', Gall en Gall, Albert Heijn XL, Kwantum Ede, BAM Vlees Direct, Guppy Ede en Excelsior Renkum.