Click here for English 

Inschrijving Clinics Blue Devils bij Irene Ede van start!

Het is zover! De inschrijving voor de clinics op 6 en 7 oktober 2018 bij Irene Ede is gestart. De clinics worden gegeven door een Amerikaanse delegatie van de Blue Devils en System Blue en is op het niveau van gevorderden. Het is de bedoeling dat je je eigen instrument meeneemt voor de clinics! De minimum leeftijd om deel te kunnen nemen aan de clinics is 16 jaar (bij overnachten is begeleiding verplicht tot 18 jaar). Er is een maximum gesteld aan het aantal deelnemers, dus wees er snel bij!

Op zaterdagavond 6 oktober wordt ook de Taptoe Ede gehouden, op loopafstand van de clinic. Hiervoor kun je gelijk een kaartje reserveren op het inschrijfformulier. Diverse goede korpsen uit Nederland zullen hier optreden, dus van harte aanbevolen!

Vul het inschrijfformulier volledig in en na de verwerking van de gegevens en een afgeronde betaling ontvang je een bevestiging van de inschrijving. Op dat moment ben je verzekerd van een plek en ga je een super weekend tegemoet! Verdere informatie met betrekking tot bijvoorbeeld slaapplaatsen wordt via email gecommuniceerd zodra de aantallen bekend zijn en de inschrijving gesloten is.

Instructeurs

Vanuit Amerika zullen drie instructeurs komen van de Blue Devils. Dit zijn:
Voor brass: James Rocillo
Voor percussion: Rodolpho ‘Rudy’ Garcia
Voor marching: Brandon Wickham

We stellen James, Rudy and Brandon graag aan jullie voor.

Klik hier om het totale programma te bekijken en schrijf je snel in!

Voor vragen kun je contact opnemen via clinics@irene.nl

Invullen per persoon; met het invullen van dit formulier gaat ik ermee akkoord dat mijn gegevens gebruikt zullen worden voor registratie en bevestiging m.b.t. dit evenement.

Inschrijven Clinics

Restitutie is niet mogelijk. Deelname is alleen geldig als betaling voltooid is.
  • Prijs: 31,00 €
  • 0,00 €