U bevindt zich hier: Home

10 Maart 2018. Irene in Concert

*** UITVERKOCHT - GEEN KAARTEN MEER BESCHIKBAAR ***

In 2016 hebben wij voor het eerst een mooi en succesvol concert mogen geven en dit jaar gaan we dat weer  doen. Alle vier de disciplines binnen Showkorpsen Irene zullen hier hun medewerking aan verlenen. Samen gaan wij er een geweldige avond van maken!

We hopen u allemaal op zaterdag 10 maart a.s. te mogen begroeten in de aula van het Pallas Athene College, deze school bevindt zich achter ons clubgebouw.

Toegang is alleen mogelijk met toegangskaarten. Deze zijn te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar…op = op!

Irene In Concert 800u

Wanneer: zaterdag 10 maart 2018

Waar: aula Pallas Athene College (ingang via De Kei)

Aanvang: 19.30 uur

 

Nieuwjaarsreceptie met een leuk cadeau van Sinterklaas.

3 januari 2018 - De opkomst was met ruim 50 personen redelijk te noemen. Ze konden de terugblik van Martin op 2017 aanhoren evenals de plannen voor dit jaar. In grote lijnen weliswaar.

Zoals gebruikelijk kreeg ook de Sinterklaascommissie het woord. Zij konden het resultaat van hun noeste arbeid bekendmaken. Met dank aan iedereen die geholpen heeft met de actie kon een mooie cheque van ruim € 8870,00 aan de voorzitter overhandigd worden. Chapeau!

 

RABOBANK steunt IRENE Music Kids

23 november 2017 - Op donderdagmiddag 23 november jl. om 16.00 uur was het zover! De uitreiking van een cheque ter waarde van maar liefst € 7.500,00 voor de Irene MusicKids.

De MusicKids zijn nu ruim een jaar in de huidige opzet bezig.
Zij krijgen wekelijks dynamische muzieklessen waarbij het vooral gaat om op leuke wijze kennis te maken met muziek en instrumenten. Daar horen natuurlijk goede instrumenten bij.

De afgelopen jaren zijn veel instrumenten bij Showband Irene en Jeugdshowband Irene vervangen. De instrumenten die vervangen zijn, stromen door naar de MusicKids.
Deze instrumenten zijn nu zo versleten dat er nieuwe moeten komen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Financieel gezien zijn we gezond maar dergelijke uitgaven passen niet in ons budget.

Gelukkig hebben we sinds een jaar de Sponsorcommissie. Deze commissie heeft gekeken naar de verschillende mogelijkheden. Het coöperatiefonds van de Rabobank is een fonds dat lokale activiteiten sponsort op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Wij hebben dit fonds van de Rabobank aangeschreven. Wat waren we blij toen de Rabobank ons liet weten een donatie te willen doen. En wat voor één! Een donatie van € 7.500,00!! Hier kunnen we gloednieuwe instrumenten van kopen voor onze blazende MusicKids!

Onder het genot van een hapje en een drankje werd de cheque feestelijk in ontvangst genomen. Wij danken de Rabobank hartelijk voor het toekennen van deze donatie!

En de instrumenten? Die zijn inmiddels besteld!

  

Gezocht: Uitbreiding van het uniformen-team.

november 2017 - Bent u die vak-vrouw/man die de vereniging wil helpen bij het onderhoud van onze uniformen? Dan verwelkomen we u met open armen. Ver- en herstelwerk vraagt af en toe een kundige hand om onze muzikanten spic en span erbij te laten lopen. Het is niet veel maar wel belangrijk werk. Schroom niet en vraag eventueel meer info bij onze secretaris, Hans van der Lugt.

Exercitie examen. Alle vier geslaagd.

12 september 2017 - Dinsdag hebben Mees, Sifra, Dyantha en Leanna het excercitie-diploma behaald op het examen bij de IRENE. Allemaal met mooie cijfers. Zij krijgen nu het uniform van Jeugdshowband IRENE. Volgend jaar lopen ze mee met de band op straat en op taptoes.

Jarigen

over 2 dagen
over 5 dagen

Binnenkort....

di feb 20 @18:30 - 19:30
Repetitie leerlingen
Exercitieles music kids
za feb 24 @08:30 - 10:30
Repetitie JEUGDSHOWBAND
Muziekrepetitie DE KEI
za feb 24 @09:00 - 10:30
Repetitie leerlingen
Music Kids: SLAGWERK 1
za feb 24 @09:30 - 10:30
Repetitie leerlingen
Music Kids: BLAZERS 1 + 2
za feb 24 @10:30 - 11:30
Repetitie leerlingen
Music Kids: AMV
za feb 24 @11:00 - 13:00
Repetitie JEUGDSHOWBAND
Showrepetitie PLANTION
za feb 24 @13:30 - 15:00
Repetitie leerlingen
Music Kids: SLAGWERK 2
za mrt 03 @08:30 - 10:30
Repetitie JEUGDSHOWBAND
Muziekrepetitie DE KEI